Хорватія Іспанія / Ts1gxbot5lwhgm : Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи.

Хорватія Іспанія / Ts1gxbot5lwhgm : Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи.. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

F3jz3tba8d4gkm
F3jz3tba8d4gkm from cdn.footballua.tv
Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Не проходила так далеко на. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

33zjlh4p Ar16m
33zjlh4p Ar16m from i.obozrevatel.com
Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Це був найкращий матч євро! Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).

Це був найкращий матч євро!

Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Не проходила так далеко на. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Це був найкращий матч євро! «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Це був найкращий матч євро! Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи.

01aldwmj9ntedm
01aldwmj9ntedm from kg.ua
Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Сауль, 24, асенсіо, 33, л.

«фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Не проходила так далеко на. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama